Надіслати повторно або скасувати запрошення

У Налаштування → Люди та доступ, у розділі В очікуванні, натисніть Надіслати повторно, щоб знову надіслати запрошення, або Відкликати, а потім Скасувати запрошення, щоб його скасувати. Посилання скасованого запрошення більше не працює.

  • L1 · Щоденне
  • ДеУсі країни
  • ХтоВласник
  • ПланBasic і вище
  • Часблизько 1 хв

Кроки

  1. Відкрийте Налаштування й виберіть Люди та доступ.

    Крок 1: Відкрийте Налаштування й виберіть Люди та доступ.
    Крок 1 у Deline (компанія: Іспанія, вигадані дані) · Переглянути весь екран
  2. У розділі В очікуванні знайдіть запрошення: натисніть Надіслати повторно, щоб надіслати його знову, або Відкликати, щоб скасувати.

    Крок 2: У розділі В очікуванні знайдіть запрошення: натисніть Надіслати повторно, щоб надіслати його знову, або Відкликати, щоб скасувати.
    Крок 2 у Deline (компанія: Іспанія, вигадані дані) · Переглянути весь екран
  3. Натисніть Скасувати запрошення, щоб підтвердити.

    Крок 3: Натисніть Скасувати запрошення, щоб підтвердити.
    Крок 3 у Deline (компанія: Іспанія, вигадані дані) · Переглянути весь екран

Перевірено 2026-11-08 перевіркою посібників на збірці 950c928ab (Deline cf14680cd) (локальне середовище Deline).