Πώς ακυρώνω το πρόγραμμά μου και θα χρεωθώ ξανά;

Τα προγράμματα χρεώνονται μηνιαία. Ο ιδιοκτήτης ακυρώνει στις Ρυθμίσεις → Πρόγραμμα και χρέωση → Διαχείριση συνδρομής, στην πύλη χρέωσης Με ασφαλή διαχείριση από τη Stripe. Ένα ακυρωμένο πρόγραμμα ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα που πληρώσατε και δεν χρεώνεται ξανά: «Ακυρώνεται στο τέλος της περιόδου· τα εκδοθέντα τιμολόγια και τα αρχεία παραμένουν διαθέσιμα.»

  • L2 · Επεξήγηση
  • ΠούΌλες οι χώρες
  • ΠοιοςΙδιοκτήτης
  • ΠρόγραμμαBasic και πάνω
  • Χρόνοςπερίπου 1 λεπτά

Πώς ξέρω πότε ανανεώνεται;

Το Πρόγραμμα και χρέωση δείχνει Ενεργό · ανανεώνεται στις … με την ημερομηνία. Μετά την ακύρωση δείχνει Ακυρώνεται στο τέλος της περιόδου ή «Ακυρώνεται στις …· τα εκδοθέντα τιμολόγια και τα αρχεία παραμένουν διαθέσιμα.»

Και οι επιστροφές χρημάτων;

Διαβάστε το Ακύρωση και επιστροφές χρημάτων στην ίδια σελίδα πριν ακυρώσετε. Τα τιμολόγια της συνδρομής σας βρίσκονται στην πύλη χρέωσης.

Τι γίνεται με τα δεδομένα μου;

Η ακύρωση του προγράμματος δεν διαγράφει τίποτα. Για να κλείσετε την επιχείρηση, ακυρώστε πρώτα το πρόγραμμα και μετά χρησιμοποιήστε τις Ρυθμίσεις → Κλείσιμο επιχείρησης. Δείτε Μπορώ να πάρω τα αρχεία μου αφού ακυρώσω ή κλείσω την επιχείρησή μου;

Αν κάτι δεν πάει καλά

  • «Μόνο ένας ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη συνδρομή.»

Επεξήγηση γραμμένη από τις οθόνες και τα κείμενα της ίδιας της εφαρμογής Deline (έκδοση eba146497 (Deline cf723fe1f)). Δεν έχει βήματα προς έλεγχο.